Het gaat er niet om waar je naar kijkt, maar om wat je ziet.
wat houden de workshops in?

De workshops zijn het resultaat van het bundelen van mijn passies. Ik houd van op onderzoek gaan en van ontmoetingen. Op de boerderij hebben wij de deelkamer en het grote atelier ter beschikking. Op warme dagen breidt dit zich uit naar de tuin. Ik ontvang graag kleurrijke mensen met kleurrijke vragen. Kom genieten van het buiten zijn, van samen tekenen schilderen en van het vinden van jouw vraag of jouw antwoorden.

Ik verheug me op jouw komst!

Dit zijn een aantal voorbeelden van workshops
Workshop 1, Het labyrint

Een labyrint is een eeuwenoud symbool dat gebruikt wordt om de innerlijke reis weer te geven en te beleven. Door je te laten leiden door het pad in het labyrint en je vaste bakens los te laten, ontstaat er innerlijke ruimte, rust en balans.

Dit brengt je bij jezelf. Je maakt contact met je innerlijke wereld en je onderbewuste. Het lopen van een labyrint is te vergelijken met een tocht die een pelgrim gaat; loslaten, ontvangen en toelaten. Het lot wijst je de weg.

Na een korte inleiding over het labyrint waarin ik iets vertel over de vorm, geschiedenis, betekenis en beleving, ga je aan de slag met het labyrint. Je leert op een eenvoudige manier hoe je het opzet en tekent. Op mooi papierteken/schilder je jouw eigen labyrint. Daarna maak je jouw labyrint helemaal eigen door deze op jouw ‘eigen wijze’ vorm te geven. Ik help je op weg, als je dat wilt.

We sluiten de dag af met het in stilte lopen en beleven van het labyrint. 

Workshop 2

Thema 1 is “vrije” vogels
Werken in de stijl van Corneille, Constant en Karel Appel. Niks is te gek bij het bedenken van deze vogels. Je gaat experimenteren met compositie, kleurkeuze en vormen. Je werkt met verschillende materialen en technieken.

Thema 2 is “Werken á la Hundertwasser”
Hundertwasser was een Oostenrijkse kunstenaar die prachtige kleurrijke schilderijen maakte. Zijn werk kent specifieke symbolen zoals uientorens, bomen op daken, ogen, druppels en spiralen. Hundertwasser heeft als uitgangspunt dat het de basisbehoefte van ieder mens is om creatief en scheppend bezig te zijn!
Maak kennis met zijn ideeën en leef je uit!

Kijk voor de actuele workshops op onze Facebook pagina!
email
telefoonnummer
adres
Lage Lochemseweg 2a,
7231PL Warnsveld
Gelderland, Nederland
kvk-76379140
Wil je contact opnemen?
Stel je vraag of laat een berichtje achter!
Super!
Het mailtje is ontvangen. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Zou u ons een mailtje willen sturen via uw eigen email adres? Bedankt!